Фитнес зала

Фитнес залата на Славия Спортес е една от първите модерни зали в България. Разполага с професионално и модерно оборудване на световноизвестните марки, SportessTruef fitness и Life fitness. Това дава възможност да се удовлетворя претенциите, както на фитнес любителите така и на състезателите по културизъм.

Голямото разнообразие на фитнес уреди създава условия за пълноценно натоварване на всички мускулни групи, а свободните тежести помагат за сериозни и тежки натоварвания. През цялото работно време нашите добре подготвени инструктори ще ви помогнат да се чувствате добре в залата. В приятна атмосфера и приятелско отношение ще станете част от нашия център.

ФИТНЕС ЗАЛАТА Е РАЗДЕЛЕНА НА ТРИ СЕКТОРА

КАРДИО СЕКТОР

Включва 25 машини: бягащи пътеки, кростренажори, велоергометри, степери
и автоматични стълби.

СЕКТОР ФИТНЕС УРЕДИ

Включва 42 машини със задвижване на тежестите посредством стоманизирани ремъци. При тях е избегнат всякакъв луфт, което предпазва от травми при изпълнение на упражнението.

СЕКТОР УРЕДИ СЪС СВОБОДНИ ТЕЖЕСТИ

Това са уреди, които използват дискове при натоварването и служат за професионални тренировки. Осигурен е пълен набор от свободни тежести за провеждане на разнообразна и ефективна трнировка.

СЪБЛЕКАЛНИ

Фитнес център Славия Спортес разполага с модерни съблекални за Вашия комфорт.