Спа център

За Вашия комфорт сме осигурили две отделни СПА зони за мъже и жени, със сауна и парна баня към тях. Нашите опитни масажисти и рехабилитатори ще се погрижат за Вашето разпускане след тренировките. Тук ще се почувствате релаксирани и заредени с енергия.

Сауната и парната баня работят с предварителна заявка 1 час по-рано на тел. 02/9 555 007

МАСАЖЕН КАБИНЕТ - I

Емил            масажист           0888 97 80 98

Йорданка    рехабилитатор   0887 70 99 35

http://emilismassage.com/

МАСАЖЕН КАБИНЕТ – II

Станислава    масажист  0892 09 59 26

Благовест       масажист  0878 48 38 79

МАСАЖЕН КАБИНЕТ – III

Стефан   масажист              0887 51 38 67

Мартин  физиотерапевт      0896 33 33 97

Елена     кинезитерапевт    0886 65 07 46

Видове масажи

Сауна

Сауната е чудесно средство за пречистване на организма, за отдих, усамотяване и релаксация. Благодарение на високата температура (70 до 100°C) и влажност на въздуха, тялото изхвърля всички ненужи токсини и започва да „диша” както никога преди. Сауната подобрява кръвообръщението, благоприятства работата на имунната система и спомага за повишаване на тонуса и жизнеността на тялото.

Забранено е влизането в сауна след употреба на алкохол или упойващи вещества.

Не се препоръчва влизането в сауна  веднага след хранене.

За хора със сърдечни заболявания, както и с ниско кръвно налягане се препоръчва да използват сауна само след консултация с лекар.

Сауната не се препоръчва за бременни жени.

При нас услугите сауна и парна баня не се предлагат на деца.

Парна баня

Парната баня е превъзходно средство за борба със стреса и пречистване на организама от вредните вещества, за укрепване на здравето и намаляване на теглото. Тя подобрява снабдяването на тъканите с кислород, засилва кръвообращението, подобрява обмяната на веществата, стимулира работата на сърцето и белите дробове, активизира дейността на жлезите с вътрешна секреция, успокоява болката. Спомага за отпускане и релаксиране на мускулите, за освобождаване на напрежението и успокояване на нервната система. Всеизсвестен е благотворният ефект на парата върху кожата. След парна баня кожата е идеално почистена, свежа и тонизирана, тялото е заредено и пълно с енергия.

Цени за сауна и парна баня в Славия Спортес